ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 02.09.- 08.09.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 02.09.- 08.09.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Nagradite se” “U poslednje vreme mnogo dajete pa je došao... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 02.09.- 08.09.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Nagradite se”

“U poslednje vreme mnogo dajete pa je došao čas da počnete i da primate. Pronađite vremena za sebe i kupite sebi nešto lepo. Uskladite davanje i primanje jer su tako energija, raspoloženje i motivacija stalno na visokoj vibraciji”.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *