ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 01.07.- 07.07.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 01.07.- 07.07.2019.
Opšta afirmativna poruka za nedelju od 01.07. – 07.07.2019. je: „Kad sam u nedoumici, poigravam se“. Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 01.07.- 07.07.2019.

Opšta afirmativna poruka za nedelju od 01.07. – 07.07.2019. je:

„Kad sam u nedoumici, poigravam se“.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

„Anđeo energetskog isceljenja“

„Situacija u kojoj se nalaziš zahteva energetsko isceljivanje. Ti imaš isceliteljske sposobnosti – svoju energiju možeš usmeravati kroz ruke, misli i srce. Pošalji energiju Ljubavi situaciji u kojoj se nalaziš.

Ova karta ukazuje da je trenutak da se posvetiš energetskom isceljivanju – bilo odlaskom na energetski tretman ili na tečaj energetskog isceljivanja poput Reikija ili Theta isceljivanja. Očisti svoj dom od negativnih energija, te izbegavaj situacije, mesta, odnose koji su – nabijeni- negativnom energijom“.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *