ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 01.04. – 07.04.2019.

Sve odluke koje svakodnevno donosimo, bile one manje ili veće, kao i rezultate koje postižemo, nisu ništa drugo nego posledica naših uverenja. Ako se nama sviđa ono čemu svedočimo, onda je sve ok, ali ako nam se ne sviđa, onda je trenutak da ta uverenja koja nam ne služe prvo osvestimo, a zatim ih polako menjamo.

„Danas biram radost.“

Neka vas kroz ovu nedelju prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

„Anđeo rizika“

„Vreme je za drugačiji pristup! Po nekad svi mi delujemo rutinski zato što se tako osećamo sigurno. Izvukavši ovu kartu dobijaš zadatak da izađeš iz svoje zone sigurnosti i da rizikuješ! Vremme je za rizik i za istraživanje nepoznatog i novog. Istraži nove načine razmišljanja, promeni svoje stavove. Vreme je za nova iskustva; osveži svoj život. Zamoli svog anđela da ti pomogne u rešavanju strahova od nepoznatog.“

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo  predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uzivajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

5 najboljih vežbi za povećanje gluteusa

5 najboljih vežbi za povećanje gluteusa. Vežbe za povećanje...

Pogačice od ovsenih pahuljica i palente

Pogačice od ovsenih pahuljica i palente. Brzo, lako i...

1 rečenica i 6 reči: Šta bi bilo kad bi bilo

1 rečenica i 6 reči: Šta bi bilo kad...

Ulicom se širio miris jorgovana

Ulicom se širio miris jorgovana. Srela sam je danas....