ADA MALL obogatio ponudu novim prodavnicama i brendovima

Uprkos pandemiji koronavirusa, ADA MALL shopping centar u Beogradu obogatio je svoju ponudu novim prodavnicama i brendovima u okviru 34,000 kvadratnih metara. Od decembra prošle do polovine maja 2021. godine posetiocima je omogućeno da kupuju u prodavnicama Pepco, Decorama, Katrin, Pertini Fasion, L’Occitane i Kiko Milano kozmetika. Među lokalima koji su se repozicionirali nalaze modna kuća Balašević, jeans brand LEE COOPER, kao i donji veš Penti.

Pepco predstavla evropsku mrežu prodavnica, koje nude odeću za celu porodicu i proizvode za kuću po najnižim cenama. Njihov razvoj u Poljskoj je počeo pre dvadeset godina. Danas su prisutni u više od deset država u Evropi. Istovremeno su postali jedan od najpopularnijih prodavaca dečje odeće, kao i vodeći DOSTAVLJAČ artikala za ukrašavanje kuće. Prodavnica se nalaz na trećem spratu ADA MALL-a preko puta Maxi supermarketa.

Decorama prodavnica opreme za dekoraciju vašeg doma sa bogatom ponudom brendova koji će vašem životnom prostoru dati sasvim novu dimenziju . Za kratko vreme je postala mesto koje okuplja dame koje prate trendove na polju home dekora. Decorama store lociran je na drugom spratu.

Premium dečja garderoba, obuća i aksesoar brendova koji su svetski lideri na tržištu dečije mode – Maison Marasil, Sprint, Mandarino, Pierre Cardin, Ciciban i drugi deo su ponude novog dečjeg multibrenda – Pertini Fashion. Garderoba odgovora svim potrebama i stilovima dečjeg odevanja, svečanim i svakodnevnim, za dečake i devojčice 0-16 godina, dizajnirana sa mnogo detalja, a sašivena od najkvalitetnijih materijala. Prva prodavnica Pertini Fashion otvorena je na drugom spratu Ada Mall-a.

Jedan od najpopularnijih domaćih modnih brendova KATRIN otvorio je prodavnicu najnovijeg koncepta na prvom sratu. Katrin company je osnovana 2011. godine. Brend je uspeo da se uzdigne i stane uz rame sa svetskim brendovima ženske mode.

Popularni francuski brend organske kozmetike najvišeg kvaliteta L’Occitane jedan je od najnovijih doataka u ponudi ADA MALLa. Za neupućene, sve je počelo na provansalskim pijacama. Destilator, mali kamionet i dobro poznavanje bilja, bili su dovoljni da dvadesettrogodišnji Olivije Bosan (Olivier Baussan) destiluje svoje prvo esencijalno ulje ruzmarina i započne njegovu prodaju na lokalnim pijacama. Proizvodnju je ubrzo proširio proizvodnjom sapuna, zatim i krema, crpeći inspiraciju iz zemlje u kojoj je odrastao, sa idejom da tu prirodnu lepotu prenese u domove širom sveta. Očekujemo vas u prizemlju ADA MALL-a.

Na radost poštovalaca italijanske beauty indutrije, polovinom maja dobili smo i KIKO Milano prodavnicu pristupačne i visokokvalitetne kozmetike koju obožaaju šminkeri i nfluenseri širom sveta. Brend KIKO MILANO osnovan je 1997. godine sa vizijom da postane profesionalni kozmetički brend visokog kvaliteta i misijom da zadovolji zahteve žena svih uzrasta. KIKO poruka o lepoti glasi „Budi ono što želiš da budeš“ i ističe napore brenda da svojom širokom ponudom omogući damama širom sveta da jasno pokažu svoj stav, karakter i individualnost. Raznovrsnost boja, tekstura i tonova daje nam mogućnost da se izrazimo i zablistamo u svakoj prilici. Prodavnica je smeštena u prizemlju ADA MALL kod glavno ulaza iz Radničke 9.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...