A šta KAD uspeš?

A šta KAD uspeš?

16.06. u Beogradu će se održati jednodnevna radionica za poslovne žene, sa nazivom „A šta KAD uspeš?“Današnja žena u biznisu, pored toga što želi da bude uspešna, želi i da je negovana, stilizovana, organizovana. Da ujedno bude i profesionalna, ali i SVOJA. Zato se nas 6 sa svojim temama skupilo da pokažemo kako je to moguće. Iako možda ne zvuči tako.

Vesna Danilovac (Psihoterapeut i edukator) – govoriće o tome kako da otklonimo blokade koje nas sprečavaju da se fokusiramo na uspeh i sreću u njemu.

Marina Lazarević (Biznis mentor i project menadžer) – učiće nas kako da se postavi struktura biznisa. I kako organizovati i uskladiti vreme za porodicu, prijatelje i uživanje, zajedno sa uspešnim biznisom.

Milica Jevtić (Glumica i Beauty trener) – nas uči koracima za negovan izgled i poslovnu šminku. I kako da biramo proizvode naspram sopstvenog stanja kože.

Marija Jevtić – Floriama (Dizajner i organizator događaja) – govori o tome kako da biramo vizuelni identitet u skladu sa brendom i porukom koja se šalje. I kako da se ne zarobimo u pravilima koja nas ponekad koče.

Manja Petrović (Stilista i model) – nam pomaže da izaberemo sopstveni poslovni stil odevanja, tako da bude u skladu sa našom ličnošću pored toga što odražava ženu u biznisu.

Duca Marketarica (Mentor za marketing i društvene mreže) – nam objašnjava kako da prodajemo sa lakoćom, svojim idealnim kupcima, koje privlačimo upravo svojom autentičnošću.

Okupljamo se od 08.30 u restoranu Nota (Nota hotela), Grčića Milenka 8. Program počinje u 09h i traje do 14h, uz kafe pauzu i poklone sponzora.

Svakom prijavom se stiče pravo na upis u Adresar Ženskih Biznisa.

Za prijave do 25.05. je cena 2800 din, od 26.05. do 05.06. je 3800, a od 06.06. je 5.800 din.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa....

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...