A šta KAD uspeš?

A šta KAD uspeš?

16.06. u Beogradu će se održati jednodnevna radionica za poslovne žene, sa nazivom „A šta KAD uspeš?“Današnja žena u biznisu, pored toga što želi da bude uspešna, želi i da je negovana, stilizovana, organizovana. Da ujedno bude i profesionalna, ali i SVOJA. Zato se nas 6 sa svojim temama skupilo da pokažemo kako je to moguće. Iako možda ne zvuči tako.

Vesna Danilovac (Psihoterapeut i edukator) – govoriće o tome kako da otklonimo blokade koje nas sprečavaju da se fokusiramo na uspeh i sreću u njemu.

Marina Lazarević (Biznis mentor i project menadžer) – učiće nas kako da se postavi struktura biznisa. I kako organizovati i uskladiti vreme za porodicu, prijatelje i uživanje, zajedno sa uspešnim biznisom.

Milica Jevtić (Glumica i Beauty trener) – nas uči koracima za negovan izgled i poslovnu šminku. I kako da biramo proizvode naspram sopstvenog stanja kože.

Marija Jevtić – Floriama (Dizajner i organizator događaja) – govori o tome kako da biramo vizuelni identitet u skladu sa brendom i porukom koja se šalje. I kako da se ne zarobimo u pravilima koja nas ponekad koče.

Manja Petrović (Stilista i model) – nam pomaže da izaberemo sopstveni poslovni stil odevanja, tako da bude u skladu sa našom ličnošću pored toga što odražava ženu u biznisu.

Duca Marketarica (Mentor za marketing i društvene mreže) – nam objašnjava kako da prodajemo sa lakoćom, svojim idealnim kupcima, koje privlačimo upravo svojom autentičnošću.

Okupljamo se od 08.30 u restoranu Nota (Nota hotela), Grčića Milenka 8. Program počinje u 09h i traje do 14h, uz kafe pauzu i poklone sponzora.

Svakom prijavom se stiče pravo na upis u Adresar Ženskih Biznisa.

Za prijave do 25.05. je cena 2800 din, od 26.05. do 05.06. je 3800, a od 06.06. je 5.800 din.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe. Postoje u...

Preporuke distopijskih romana

Preporuke distopijskih romana. Danas vam predstavljam nekoliko preporuka distopijskih...

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom. Kako...