Srpska Merilin Monro slavi 15 godina saradnje sa medijima!

U jednom od najprestižnijih prestoničkih hotela sa dugogodišnjom tradicijom poslovanja i ugostiteljstva, uz vatromete i šampanjac, poznate dame iz medijskih, umetničkih i korporacijskih sfera nagrađene su počasnim plaketama i statuama „Business Woman Awards“ za ostvarene, zapažene i nesvakidašnje rezultate prethodnih godina. Među nagrađenim lauretkinjama, još jedno počasno priznanje je preuzala i srpska slavna spisateljica i pesnikinja Božica Velousis koja je na crvenom tepihu zablistala u dugoj glamuroznoj haljini, oduzimajući dah svim televizijama i foto-reporterima koji svoje oduševljenje nisu krili.

Naime, aktuelna pesnikinja je nakon obrazovanja na Filološkom fakultetu, tada još kao mlada devojka samoinicijativno ušla u svet biznisa, stvarajući sa misijom i umrežavajući se sa humanitarnim fondacijama i udruženjima. Sve je počelo otvaranjem studija za negu i lepotu, da bi kasnijih godina, sarađujući sa istaknutim ličnostima, proširila kompaniju za konsalting. U okviru pomenutog stvaralaštva, sarađivala je humanitarno sa Opštinom Novi Beograd, pomažući mališanima iz Zvečanske i starim licima. Međutim, priznanje koje je dobila u kategoriji „15 godina uspešne saradnje sa domaćim medijima“ potvrđuje njenu višegodišnju saradnju sa mnogim kolegama novinarima i TV voditeljima, ali i sa televizijom Studio B, Kopernikus i televizijom Avala koju pamtimo sa nostalgijom, potvrđuje Božica Velousis.

Ovo jedinstveno priznanje dodeljeno je istaknutim damama od biznisa i tradicije koje poseduju veliku želju da budu uspešne i signifikantne, iako statistika kaže da žene na našoj planeti „vode“ u odnosu na muškarce i čine 51% svetske populacije. Glamur, sjaj, fotografisanje i davanje izjave za kultne televizije iz Srbije i regiona dakako su obeležili jučerašnji dan uz smeh, zajedničku radost i ushićenje.

Priznanje „Business Woman awards“ dodeljeno i prof. dr Milevi Pavlović, dir. TV STUDIO B Ivani Vučićević, urednici RTS Oliveri Kovačević, novinarki Snežani Dakić, modnoj dizajnerki Suzani Perić, novinarki RTS Šarenice Jeleni Đorđević Popović, nutricionosti Milki Raičević, direktorki BK Televizije Ljubici Vukotić i dr.

1 Komentar

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da odaberete pravu fotokopirnicu za vaše potrebe?

Kako da odaberete pravu fotokopirnicu za vaše potrebe? Odabir...

Ulja u službi lepote: Kako kontrolišu masnoću, smanjuju pore i umiruju kožu

Ulja u službi lepote: Kako kontrolišu masnoću, smanjuju pore...

Bundeva kao superhrana ove jeseni

Bundeva kao superhrana ove jeseni. Bundeva se uzgaja od...

Francuska poslastičarska krema po originalnom receptu

Francuska poslastičarska  krema po originalnom receptu. Danas delimo...