Rimejk čuvene serije iz 80-ih godina

Rimejk čuvene serije iz 80-ih godina

 

Nova američka serija MAGNUM na kanalu DIVA

Na kanalu DIVA tokom maja i juna radnim danima od 20.00 stižu epizode nove američke akciono-kriminalističke serije MAGNUM (Magnu P.I, 2018) snimljena na Havajima. Od ponedeljka do petka gledaoci mogu da uživaju u novim avanturama dektiva Magnuma. A ova serija je nastala kao nova verzija čuvene istoimene serije iz 80-ih godina XX veka sa Tomom Selekom. Magnuma sada tumači Amerikanac meksičkog porekla, harizmatični Džej Hernandez (Havaji 5-0, Skandal, Suicide Squad).

Serija Magnum je savremen pogled na čuvenu seriju iz 80-ih godina koja se fokusira na Tomasa Magnuma. Bivšeg odlikovanog pripadnika mornaričkih foka koji. Po povratku kući iz Avganistana, menja svoje vojne veštine i postaje privatni detektiv. Šarmantni skitnica, američki heroj i okoreli navijač Detroit Tajgersa, Magnum živi u kućici za goste na luksuznom imanju. Na kojem radi kao konsultant za obezbeđenje kako bi dopunio svoj budžet. „Glavna“ na imanju je Džulijet Higins. Prelepa i zapovedno nastrojena agentkinja MI 6 čiji je “drugi” posao da uz pomoć svoja dva dobermana pazi da je sa Magnumom sve u redu. Kada Magnumu zatreba podrška na poslu, on se obraća svojim prijateljima od poverenja i kolegama koji su preživeli ratno zarobljeništvo. Teodoru „TC“ Kalvinu, bivšem pilotu marincu koji vodi firmu za obilaske helikopterima. I Orvilu „Riku“ Rajtu, bivšem marincu koji je postao impresario najatraktivnijeg noćnog kluba i najpovezaniji čovek na ostrvu.

Sumnjičav prema Magnumovom ležernom stavu i prisustvu na mestu zločina, detektiv Gordon Kacumoto otkriva da su on i Magnum sličniji nego što bi bilo ko od njih želeo da prizna.

Sa ključevima “oldtajmer” Ferarija u jednoj ruci, avijatičarskim naočarima u drugoj i Old Dizeldorf pivom koje se hladi u frižideru, Tomas Magnum se vratio u igru!

Rimejk čuvene serije iz 80-ih godina

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da odaberete pravu fotokopirnicu za vaše potrebe?

Kako da odaberete pravu fotokopirnicu za vaše potrebe? Odabir...

Ulja u službi lepote: Kako kontrolišu masnoću, smanjuju pore i umiruju kožu

Ulja u službi lepote: Kako kontrolišu masnoću, smanjuju pore...

Bundeva kao superhrana ove jeseni

Bundeva kao superhrana ove jeseni. Bundeva se uzgaja od...

Francuska poslastičarska krema po originalnom receptu

Francuska poslastičarska  krema po originalnom receptu. Danas delimo...