“BOEMSKI I NOVOGODIŠNJI”  VLADO GEORGIJEV U SAVA CENTRU “BOEMSKI I NOVOGODIŠNJI”  VLADO GEORGIJEV U SAVA CENTRU
Ove godine redakcija Shine magazina pozvana je da prisustvuje koncertu godine! Kao i svake godine u prednovogodišnjem periodu, “Sava Centar” je mesto dobrog provoda... “BOEMSKI I NOVOGODIŠNJI”  VLADO GEORGIJEV U SAVA CENTRU

Ove godine redakcija Shine magazina pozvana je da prisustvuje koncertu godine!

Kao i svake godine u prednovogodišnjem periodu, “Sava Centar” je mesto dobrog provoda i zabave. Na repertoaru su koncerti mnogih velikih zvezda domaće i strane scene. Među njima je i Vlado Georgiev koji će, po običaju, i ovog decembra održati koncert za svoje obožavatelje.

Ovaj nesvakidašnji događaj organizovan je pod parolom “Izvolite dame i gospodo”, a  planiran je za 20. decembar u 20 časova i 30 minuta. Da bi organizatori bili sigurni da će svi zainteresovani doći do svojih karata, zakazan je još jedan koncert koji će se održati 21.decembra u isto vreme.

Iz “Sava Centra” obećavaju mnogo dobre muzike, romantike, dobre vibracije i odličan provod. Prošlogodišnji koncerti su ispraćeni sjajnim komentarima, i još uvek se prepričavaju, pa smo sigurni da će i ove godine biti podjednako dobro, ako ne i bolje.

Ukoliko želite da provedete romantično veče, uz neku dragu osobu, karte možete nabaviti na blagajni “Sava Centra” ili na sajtu ddtickets.rs, kao i u svim “Win Win” i “Emmi” radnjama u Srbiji.

Dame i Gospodo, svi ste pozvani!

Autor/Priredila: Danica Žunjanin

  • Stefan

    December 16, 2019 #1 Author

    Tako dobro izrazen tekst

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *