5 stvari koje muškarci treba da znaju o ženama

Šta žene žele u odnosu sa muškarcem bilo da je u pitanju emotivni ili seksualni aspekt?  Iako se može činiti da su žene dosta komplikovane i da je lista toga što njih ispunjava predugačka postoje neke stvari koje se izdvajaju i koje bi trebalo znati i imati na umu.

5-stvari-koje-muskarci-treba-da-znaju-o-zenama

1.Žene žele da se osećaju voljeno

Uverite svoju partnerku da je volite. Pokažite joj to i rečima i delima i ne dozvolite da se oseća nesigurno i da stalno preispituje vaš odnos. To što ste je osvojili ne znači da ne treba više da se trudite, udvarate na dnevnoj bazi i pokazujete koliko vam je stalo do nje.

5-stvari-koje-muskarci-treba-da-znaju-o-zenama

2.Žene žele da budu zadovoljene

Prošlo je vreme kada je seks bio tabu tema a seksualno zadovoljstvo rezervisano u većem procentu za muškarce. Seks i fizički kontakt u vezi su veoma bitni bilo da ste tek na početku iste ili ste već godinama zajedno. Pokažite i ovde vašoj partnerki koliko vam je stalo do nje i do toga da i ona bude zadovoljena i uživa koliko i vi. Ipak, ženska seksualnost i zadovoljstvo i dalje mnogim muškarcima mogu biti misterija. Saveta na tu temu je raznih ali je uvek bolje da se o toj oblasti informišete preko onih izvora koji će vam dati korisne i konkretne savete kao što je sajt Moj orgazam.

5-stvari-koje-muskarci-treba-da-znaju-o-zenama

3.Žene žele da se osećaju shvaćeno

 Za razliku od muškaraca, žene stalno imaju bezbroj misli i emocija u isto vreme. Dakle, kao prvi korak potrebno je razumeti kako žene razmišljaju  da bi se bolje razumelo kako se i osećaju. Postavljajte pitanja, analizirajte njihova osećanja i stavite do znanja da mogu uvek da računaju na vas.

5-stvari-koje-muskarci-treba-da-znaju-o-zenama

4.Žene žele da osećaju emotivnu sigurnost

 Žene žele sigurnost. Da, finansijska sigurnost je veoma važna ali je na drugom mestu nakon emocionalne sigurnosti. Osećaj emotivne povezanosti i saznanje da ćete biti tu za nju bez obzira na sve je ono što je zaista važno.

5-stvari-koje-muskarci-treba-da-znaju-o-zenama

5.Žene cene sitnice

 Ukoliko želite da impresionirate ženu, verovali ili ne ali nije potrebno da uradite ništa toliko spektakularno veliko. Ljubazne reči, nežan dodir, mala dela – ovo će u većini slučajeva biti značajnije od nekih krupnih materijalnih stvari. Pokažite im da ste pomislili na njih u neočekivanom trenutku i uradili nešto što će im pokazati koliko su važne u vašem životu i uverićete se da mala dela često govore najviše.

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Dobijate ono o čemu razmišljate

Dobijate ono o čemu razmišljate. Misli i načini razmišljanja...

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu. I...

Huawei proslavio ukidanje carina na svoje nosive uređaje – satovi i slušalice od sada drastično povoljniji

Huawei proslavio ukidanje carina na svoje nosive uređaje –...

Odrastanje osobe sa invaliditetom u maloj sredini

Odrastanje osobe sa invaliditetom u maloj sredini. Život u...