5 mom bosses profila koje morate zapratiti!

Pozdrav čitateljkama i pre svega veliki naklon majkama koje ne stižu sve na vreme, ali su prave šefice svojih života. Neke od njih su samo mame, neke su blogeri, a neke su zaista šefovi u svom poslu.

Evo 5 žena koje morate ispratiti u online svetu!

https://www.instagram.com/p/CDHM4jNJpzU/

Profil koji me je inspirisao da napišem danas ovakav članak je naravno prvi na listi.

Ova mama postiže sve, radi na reumatologiji, savršeno je obučena u bilo koje doba dana da je sretnete, sjajan roditelj i bloger koji će vam pokazati da u životu možemo napraviti svoju bajku i živeti je. Njen sajt izgleda kao sajt preskupih modnih kuća, a njeni saveti i informacije šta je trenutno na sniženju i u trendu su zlata vredni. Profil se zove *Call_me_shopahollic* a i blog možete posetiti putem stranice!

https://www.instagram.com/p/CEo6x63JI-4/

Sledeći profil koji nisam mogla da izostavim bez obzira na sve je *keva zakon*. Ona me vraća u vreme koje pamtim kao bezbrižno približavajući mi influensere u doba ugašenih ekrana. Radio voditelj, pevač, žena zmaj, luda energija i sve to na jednom mestu, a obožavam je jer sebe za nekih 10-ak godina vidim baš tako otkačenu i blesavu.

https://www.instagram.com/p/CE4RfMXpDLe/

Treće mesto pripada šefici youtuba medju blogerima, majci koja je stalno na točkovima, sve postiže i ima sjajnog pratioca sa sobom. Angelina i Sanja su me oduševile na prvi klik, a *Sajber mama* deli i sjajne trikove za red u ormaru pa je zbog toga zovu i Srpska Kon Mari. Posetite youtube kanal i blog ove divne družine.

https://www.instagram.com/p/CCB6j3GHv7o/

Bližimo se kraju a toliko je kvalitetnih profila. Ipak moram reći da su ove žene i super heroji. Mama kojoj ne manjka ničega, koja brine o svom anđelu i koja je za mene nešto posebno. Na Instagramu priča o retkom sindromu na jedan veoma delikatan i božanstven način. Svom sinu je podrška i za mene jedan vitez pa zbog toga ovo mesto predajem njoj.  Posetite profil *my angel David* i budite podrška mami koja piše veoma lepe priče o ne baš tako lepim stvarima.

https://www.instagram.com/p/CDOVn0XJcDb/

*Alisa. B. Log* je jedan pre svega divan sajt, pisanje joj život znači, tako kaže Alisa Barčić Okić, ja nju rado čitam i njene jutarnje monologe. Pretplatite se na newsletter i dobijate besplatno svoj primerak ovog lepog štiva za uz kafu. Izvanredan spisatelj, bloger, ali kao što kaže ona PRE SVEGA MAMA. I to je ono što me je oduševilo kod nje. Šta god rekla malo je za nju, prelepe boje, sjajan feed i sve uklopljeno kako treba i to morate što pre videti i sami.

Ovo su sjajne žene, sjajni autori svojih života i imaju moju podršku za sve, a vama preporučujem da obavezno zapratite ove profile i uživate u dobrom sadržaju!

Autor: Jovana Disić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....