5  mom bosses profila koje morate zapratiti! 5  mom bosses profila koje morate zapratiti!
Pozdrav čitateljkama i pre svega veliki naklon majkama koje ne stižu sve na vreme, ali su prave šefice svojih života. Neke od njih su... 5  mom bosses profila koje morate zapratiti!

Pozdrav čitateljkama i pre svega veliki naklon majkama koje ne stižu sve na vreme, ali su prave šefice svojih života. Neke od njih su samo mame, neke su blogeri, a neke su zaista šefovi u svom poslu.

Evo 5 žena koje morate ispratiti u online svetu!

Profil koji me je inspirisao da napišem danas ovakav članak je naravno prvi na listi.

Ova mama postiže sve, radi na reumatologiji, savršeno je obučena u bilo koje doba dana da je sretnete, sjajan roditelj i bloger koji će vam pokazati da u životu možemo napraviti svoju bajku i živeti je. Njen sajt izgleda kao sajt preskupih modnih kuća, a njeni saveti i informacije šta je trenutno na sniženju i u trendu su zlata vredni. Profil se zove *Call_me_shopahollic* a i blog možete posetiti putem stranice!

View this post on Instagram

Volim sve što vole mladi. Da slušam muziku glasno, da pijem pivo i podrigujem, da se smejem glupim forama. Da radim na radiju, da igram dok radim, pišem i pevam. Da vozim i da pevam dok vozim. I da mašem ljudima na semaforu. Malo da spavam, ili da prespavam dan. Volim što imam gotivne drugare koji su se rodili kad sam bila treći razred osnovne. I najviše volim kada mi oni kažu da sam kul keva i da sam im inspiracija! Super je za ego. Super je za dušu. A najsuper za životnu lekciju koju mogu da im poklonim. Jer kad odigraš neke nivoe svog postojanja, baš onako na produžetke teško i na kraju pobediš, ti si onda ozbiljan car i jebe ti se šta će neko drugi da misli ili kaže. Ne dajte da vas prevare! Život je jednostavan. 😉🍀 #kevaZakon

A post shared by Vesna Zakonovic Arezina (@kevazakon) on

Sledeći profil koji nisam mogla da izostavim bez obzira na sve je *keva zakon*. Ona me vraća u vreme koje pamtim kao bezbrižno približavajući mi influensere u doba ugašenih ekrana. Radio voditelj, pevač, žena zmaj, luda energija i sve to na jednom mestu, a obožavam je jer sebe za nekih 10-ak godina vidim baš tako otkačenu i blesavu.

Treće mesto pripada šefici youtuba medju blogerima, majci koja je stalno na točkovima, sve postiže i ima sjajnog pratioca sa sobom. Angelina i Sanja su me oduševile na prvi klik, a *Sajber mama* deli i sjajne trikove za red u ormaru pa je zbog toga zovu i Srpska Kon Mari. Posetite youtube kanal i blog ove divne družine.

View this post on Instagram

Trenutak o kojem sam sanjala. Trenutak zbog kojeg sam se, pored svih obaveza, izazova i problema, krvavo mučila i trudila. Trenutak zbog kojeg sam čitala knjige čak i u javnom prevozu, hodnicima bolnica i u bolničkim krevetima. Trenutak zbog kojeg sam svaki Davidov boravak na vežbama i u vrtiću koristila za moja četiri zida i hrpu knjiga. Trenutak zbog kojeg sam se odricalaa društvenog života, slobode i najbliže porodice. Sve u svemu, ovo je trenutak zbog kojeg nikada nisam odustala. Uz volju, želju, rad, upornost i podršku najmilijih sve se isplatilo. 😊 Diplomirani filolog srpske književnosti i jezika. 👩‍🎓 . . #diploma #diploma2020 #filolog #srbista #graduation #philologist

A post shared by Anica Obradović (@my.angel.david) on

Bližimo se kraju a toliko je kvalitetnih profila. Ipak moram reći da su ove žene i super heroji. Mama kojoj ne manjka ničega, koja brine o svom anđelu i koja je za mene nešto posebno. Na Instagramu priča o retkom sindromu na jedan veoma delikatan i božanstven način. Svom sinu je podrška i za mene jedan vitez pa zbog toga ovo mesto predajem njoj.  Posetite profil *my angel David* i budite podrška mami koja piše veoma lepe priče o ne baš tako lepim stvarima.

*Alisa. B. Log* je jedan pre svega divan sajt, pisanje joj život znači, tako kaže Alisa Barčić Okić, ja nju rado čitam i njene jutarnje monologe. Pretplatite se na newsletter i dobijate besplatno svoj primerak ovog lepog štiva za uz kafu. Izvanredan spisatelj, bloger, ali kao što kaže ona PRE SVEGA MAMA. I to je ono što me je oduševilo kod nje. Šta god rekla malo je za nju, prelepe boje, sjajan feed i sve uklopljeno kako treba i to morate što pre videti i sami.

Ovo su sjajne žene, sjajni autori svojih života i imaju moju podršku za sve, a vama preporučujem da obavezno zapratite ove profile i uživate u dobrom sadržaju!

Autor: Jovana Disić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *