5 filmova od kojih ćete se uplašiti i nakon Noći veštica

5 filmova od kojih ćete se uplašiti i nakon Noći veštica. Noć veštica ili Halloween obeležava se 31. oktobra. Tom prilikom se maskira, skupljaju se slatkiši od vrata do vrata i dubi se bundeva. Bundeva je glavno obeležje Noći veštica.

S obzirom da je Noć veštica prošla, a neki su još uvek u toj atmosferi, odlučili smo da sa vama podelimo pet filmova koji će vas uplašiti i nakon Noći veštica. Za ljubitelje horora, ovo je pravo mesto za otkrivanje novih filmova ili evociranje uspomena na stare.

1.Halloween – Noć veštica

Radnja se odvija na Noć veštica u Illinoisu. Film prati Michaela Myersa koji pobegne sa psihijatrije u svoje rodno mesto gde nastavlja s ubistvima, ali ga u tome zaustavlja doktor Loomis.  Film čiji naziv sam govori zašto biste ga trebali pogledati.

2.Relic – Relikvija

Kada starija žena Edna neobjašnjivo nestane, njena ćerka Kej i unuka Sem odlaze u njenu oronulu porodičnu kuću na selu. Kako Ednino ponašanje postaje sve čudnije, majka i ćerka počinju da osećaju prisustvo zle sile u kući, koje preuzima kontrolu nad Ednom.

3.Unfriended – Bez prijatelja – 5 filmova od kojih ćete se uplašiti i nakon Noći veštica

Iako horor film, preporučujemo da ovaj film svi OBAVEZNO pogledate, jer u njemu leži poruka kada su u pitanju društvene mreže i deljenje sadržaja na društvene mreže. Mala, neobavezna objava vas može dovesti u neprilike. Upravo o tome je reč u ovom filmu. Film se odvija preko ekrana računara tinejdžerke dok nju i njene prijatelje progoni nevidljiv lik koji traži osvetu za sporni video koji je naveo zlobnu nasilnicu da se ubije godinu dana pre. Iako su mislili da njihove postupke niko ne prati, ubrzo nakon su se uverili u suprotno.

4.Host – Domaćin

Ekranizacija romana Stefani Majer. Radnja filma je smeštena u budućnost kada su Zemlju zauzeli parazitski vanzemaljci koji su preuzimali ljudska tela i brisali njihova sećanja. Kao jedina preživela, Melani Strajder odlučuje da spasi svet, te kada i nju okupira vanzemaljac, tom prilikom se i zaljubljuje.

5.The Orphanage – Sirotište – 5 filmova od kojih ćete se uplašiti i nakon Noći veštica

Lora je svoje detinjstvo provela u sirotištu za koje je vežu lepe uspomene. Zbog toga se odlučuje da ponovo ode u sirotište i otvori dom za hendikepiranu decu. Međutim, tamo zatiče drugačiju atmosferu i ništa nije isto. Njen sin Sajmon joj priča o nevidljivom prijatelju koji mu pravi društvo. Lora misli da je to samo bujna dečja mašta, ali uskoro će se uveriti u suprotno.

Ovo su naše preporuke horor filmova koji će vam popuniti vreme. Noć veštica je za nama, ali uz ove horor filmove ćemo se vratiti u tu noć.

Autor: Darija Petrović

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...