5 BEAUTY PROIZVODA KOJI ĆE VAM ZATREBATI U KANCELARIJI 5 BEAUTY PROIZVODA KOJI ĆE VAM ZATREBATI U KANCELARIJI
Svakoj ženi se desilo da se usred radnog vremena njena brižljivo naneta šminka pokvari. Kako biste izbegle neprijatan osećaj i radoznale poglede ovih 5... 5 BEAUTY PROIZVODA KOJI ĆE VAM ZATREBATI U KANCELARIJI

Svakoj ženi se desilo da se usred radnog vremena njena brižljivo naneta šminka pokvari. Kako biste izbegle neprijatan osećaj i radoznale poglede ovih 5 beauty proizvoda mnogo će vam pomoći.

OGLEDALCE I ČETKA ZA KOSU

To je nešto što će vam sigurno zatrebati. Imaćete urednu i savršenu frizuru, a ogledalo je tu da vam olakša popravljanje šminke.

PUDER

Ono što se najbrže pokvari na vašem licu jeste puder. Usled vrućine, zagušljivih prostorija, nenamernog češkanja po licu… Zato je dobro da uvek sa sobom imate puder u mini izdanju ili veliki (nije bitno) kako biste vašem licu vratili lep i blistav ten.

ŠAMPON ZA SUVO PRANJE KOSE

Usled vlage vaša kosa može da izgubi na volumenu i sjaju. Može vam se desiti da ne stignete da operete kosu. Tu je šampon za suvo pranje kose koji će vašu kosu preporoditi u samo par koraka i par minuta.

PARFEM I STIK

U svom radnom stolu neophodno je da imate parfem i stik kako biste se osvežili i vratili prijatan miris svom telu koji može da se izgubi usled višesatnog rada.

LAK ZA NOKTE

Ukoliko vam se pred važan sastanak okrzne lak uvek možete iz fioke radnog stola izvući onaj rezervni i spasiti situaciju.

Autor: Lidija Gajić

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *