4 modna saveta Elizabeth Taylor

Titulu najfatalnije glumice zlatnog Holivuda Elizabeth Taylor ponela je vrlo uspešno da se čak i danas ona nalazi na listi femme fatale žena svih vremena.

Ono što je Elizabeth izdvajalo bila je njena harizma i karakter koji je odavao snagom i hrabrošću. Ostala je prepoznatljiva po svojoj lepoti, ali i po svom umu i opasnom jeziku koji je upotrebila kada se osetila ugroženom.  Zato nas ne čudi što je Holivud bio podeljen na pola, jedni su joj se divili i poštovali je, drugi su bili ljubomorni i zavideli joj.

Ipak samo jedan čovek uspeo je možda podjednako da je voli i mrzi u isto vreme, to je naravno njen filmski partner i njena životna ljubav, Richard Burton.

A koje je to modne savete ostavila iza sebe?

1.Duga haljina

Uvek je rado birala duže haljine koje bi istakle njenu figuru i atribute a kao glavni materijal za haljine koristila je saten. Boje koje je volela nositi bile su crvena, crna, bela i zelena.

2.Nakit

Većina žena voli nakit i uživa u kupovini njega, dijamanti i drugi skupoceni dragulji su krasili uvek odevne kombinacije ove poznate dame.

3.Krzno

Često je nosila krzno i time je pokazivala svoju elegantnu stranu. Možemo reći da je krzno i danas jedno od obeležja ženstvenosti i glamura jedne dame.

4.Ležerna izdanja 

Kao i svaka žena na ovom svetu i Elizabet je imala dane i trenutke kada je želela pobeći od elegancije i uživati u kombinacijama u kojima se osećala udobno. U tim varijantama nosila je kapri pantalone u kombinaciji sa košuljama.

Autor: Rebeka Brošćanc

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...