3 SAVETA ZA DAME SA OBLINAMA 3 SAVETA ZA DAME SA OBLINAMA
Ono što ćemo vam na početku reći jeste činjenica da mršave devojke više nisu modi. Zato ponosno nosite svoje telo i sve ono što... 3 SAVETA ZA DAME SA OBLINAMA

Ono što ćemo vam na početku reći jeste činjenica da mršave devojke više nisu modi. Zato ponosno nosite svoje telo i sve ono što uz njega ide. U daljem tekstu možete pročitati 3 praktična saveta kako da sa minimum truda izgledate dobro.

Nosite vesele boje

Vesele boje će istaći vašu ličnost i baš ono što želite, a to su vaši aduti. Ako imate lepe grudi, nemojte da ih skrivate, ako imate tanji struk njega istaknite u prvi plan nekim velikim i lepim pojasom preko odeće. Ako imate lep vrat nosite nakit koji će odvratiti pogled od onoga što želite da sakrijete. Ne morate da nosite stalno tamnu boju, naročito crnu, iako ona vizuelno figuru pravi vitkijom. Poigrajte se dezenima i bojama.

Nedostaci nisu mana

Pretvorite vaše nedostake u nešto što možete sa ponosom da nosite. Sigurno ste nedavno videle kampanju brenda LISCA, gde su dame sa oblinama zajedno sa onim mršavim i zgodnim, šetale u kupaćim kostimima centrom Beograda. Ni jedna se nije postidela onog što je možda smatrala manom ili viškom kilograma.

Ako baš ne možete da se oslobidite toga nosite odeću koja će prekriti ono što želite. Na primer, ako želite da prekrijete stomak, nosite malo duže bluze koje su šire u tom delu ili sa nekim naborima.

Suknje do kolena u tzv. A kroju prekriće vaše butine, ako su vam one problem.

Možete biti sexy

Iako ne verujete u to možete i te kako biti zavodljive. Vaše obline su vaša prednost. Lep i izazovan donji veš, koji će otkriti vaše adute izludeće svakog muškarca.

I još nešto za kraj. Nije bitno koji broj haljnine nosite, bitno je kako tu haljinu nosite.

Autor: Redakcija

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *