3 načina da trajno unaprediš svoje zdravlje

Danas ću podeliti sa vama 3 konkretna rešenja kako da trajno unapredite vaše zdravlje bez da neke radikalne stvari uradite u svom životu.

Prvi način jeste da svako jutro unesete u svoj organizam pre bilo čega 1 punu čašu vode. Na taj način hidriraćete svoj organizam koji je vredno radio tokom noći i pomoćite rad vaših bubrega.

Drugi način jeste da unosite u svoj organizam što više citrusnog voća, poput pomorandži, limuna, kumkvata, mandarina, jer ćete na taj način ojačati odbrambeni mehanizam vašeg organizma, posebno sada kada dolazi period virusa. Jedino na šta jako treba da obratite pažnju jeste poreklo istih. Najbolje bi bilo da bude organskog porekla jer spada među najprskanije voće.

Treća stvar jeste fizička aktivnost. Nažalost trenutno su nam gradovi širom Srbije jako zagađeni pa nije najpreporučljivije da mnogo vremena provodite napolju u prirodi, kao inače, te iz tog razloga kod kuće možete uraditi neke lagane vežbe, koje će pokrenuti vaše telo i metabolizam. Takođe možete trčati u mestu, preskakati vijaču, ukoliko imate dovoljno prostora u domu, kao i 1 do 2 minuta plank vežbu koja će ojačati kompletno vaše telo. Posle određenog vremena možete produžava vreme vežbe i do 5 minuta.

Nadam se da ćete ove savete primeniti i da ćete uvideti vrlo brzo zdravstvene benefite istih. Za više zdravih recepata i korisnih saveta možete pronaći na Instagram stranici Čilin Svet.

https://www.instagram.com/cilinsvet/

Autor: Čila Povazai

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici. A slobodno...

Veliki uspeh kruševljanke u Veneciji – Jelena Borovčanin

Veliki uspeh kruševljanke u Veneciji - Jelena Borovčanin. Kruševljnka...