3 BRZA OBROKA KOJA ĆE VAM ODMAH POVRATITI ENERGIJU 3 BRZA OBROKA KOJA ĆE VAM ODMAH POVRATITI ENERGIJU
Obično čujemo ljude kako se žale da nisu uspeli da obave sve svoje obaveze u toku dana, da nisu imali vremena, ali istina je... 3 BRZA OBROKA KOJA ĆE VAM ODMAH POVRATITI ENERGIJU

Obično čujemo ljude kako se žale da nisu uspeli da obave sve svoje obaveze u toku dana, da nisu imali vremena, ali istina je da to nije stvar organizacije već manjka energije.

Ako nekada osetite taj pad energije, ako osetite da nemate snagu da nastavite dalje sa svojim obavezama ovo su predlozi tri obroka koji će vam pomoći da se napunite energijom za tili čas.

OVSENA KAŠA

Ovsena kaša je puna visoko nutritivnim sastojcima i lako se sprema. U nju možete ubaciti laneno seme, chia semenke, voće, crnu čokoladu koja je dobra za koncentraciju, smanjuje loš holesterol i poboljšava protok krvi. Ovsena kaša pružiće vam dovoljno energije i dodatno će ubrzati vaš metabolizam.

SOK OD CELERA

Treba popiti pola litra ovog soka na prazan stomak. Možda nije baš najukusniji sok koji ste pili, ali pomoćiće vam da povratite energiju, da se oslobodite toksina što vodi do gubitka kilograma.

Ovaj sok je takođe dobar jer je bogat vitaminima i mineralima koji su neophodni vašem organizmu.

KOKICE

Kokice su veoma dobre kao međuobrok, jer će vas zasititi, a ne sadrže mnogo kalorija. Najbolje je spremiti ih sa malo soli i ulja, tada su najzdravije. Bićete siti i uživaćete u njihovom ukusu.

Autor: Lidija Gajić

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *