3 brza i efikasna trika da se preporodite

3 brza i efikasna trika da se preporodite. Da li  ste odgovorili sebi na pitanja iz prethodnog teksta­­? Ako je vaš odgovor potvrdan onda možemo  nastaviti dalje sa nekom vrstom samoanalize. Zato što je ovaj tekst na neki način nastavak prethodnog. Tako da ukoliko niste pročitali tekst o kom govorim, ne znam šta čekate? Procitajte ga da bi ste od njega i od današnjeg teksta mogli da napravite celukupnu sliku.

Pročitajte tekst ovde: U 3 koraka izađite iz života koji je u grču

Danas pričamo o tome kako da posle dvadeset, trideset ili četrdeset godina života ne dođete u situaciju da shvatite da niste zadovoljni načinom i tempom svog života i da se zapitate, čekaj čiji je ovo život? Odakle ja ovde? Verujte da je to moguće kada ne pronalazite ni jedan posto sebe u životu koji vodite, stvarima koje radite. Ta spoznaja zna biti izuzetno bolna i stresna jer zahteva odricanje od svega što vam je do tada bilo poznato, i zahteva da se počne iz početka.

3 brza i efikasna trika da se preporodite

3 brza i efikasna trika da se preporodite
3 brza i efikasna trika da se preporodite

Zato mi za vas imamo neke predloge koje ako primenjujete na svakodnevnom nivou nećete imati puno šansi da upadnete u monotoniju koja bi vas sa vremenom samlela i od vas napravila zamorčiće vlastitog života.

Preuzmite odgovornost, svesno razmišljajte šta je ono što vam se ne sviđa u vašem životu i svesno krenite da radite bar jedan posto aktivnosti koji se razlikuju od onih aktivnosti koje  ste radili do tada.

U 3 koraka izađite iz života koji je u grču

Držite fokus na tome, svesnost je jako jako bitna za napredak. Ono što niste osvestili nećete moći da promenite i ostaće deo vas i deo vaše realnosti onakvo kakvo je već i bilo. Dozvolite sebi promenu ona vas može odvesti negde, a monotonija vas ne vodi nikuda samo vas drži u jednom mestu.

Okružite se ljudima koji vam mogu biti podška, to mogu biti vaši najbliži ljudi, članovi porodice, prijatelji, partneri,stručna lica, content creatori sa interneta, razni edukatori. Na internetu postoje platforme na kojima stručnjaci daju smernice i savete iz raznih oblasti života bez novčane nadoknade.

3 brza i efikasna trika da se preporodite
3 brza i efikasna trika da se preporodite

3 brza i efikasna trika da se preporodite

Razni kreatori, edukatori dobronamerno dele svoja iskustva na svojim socijalnim mrežama, takođe u našem magazinu imate puno sjajnih tekstova na sve važne teme. Tako da prelistajte sigurno ćete naći nešto za sebe.

Platforme koje sam pominjala su: DokTok, siguran prostor  sve preporuke za njih. Sigurno vam mogu biti od koristi. Otvorite se da vas neko razume, neko kome verujete možda će vam ta osoba pokazati neki drugi ugao gledanja kojeg vi niste bili svesni, a to vam može dati rešenje.

Zaptajte se, šta ja želim umesto ovoga što živim a ne dopada mi se?

Ne kažem da ćete odmah znati pravi odgovor ili da odmah morate znati, verovatno to neće biti slučaj i ne treba da bude, ali će vam verovatno padati na pamet sve ono što ne želite, a to je dobar znak jer ćete svaki put biti bliže da shvatite šta zapravo želite.

3 brza i efikasna trika da se preporodite
3 brza i efikasna trika da se preporodite

Izuzetno je bitno da na mesto onoga što ne želite stavite ono što zaista želite da to mesto ne bi ostalo upražnjeno i da vas taj princip ne bi vukao da i od svega ostalog dignete ruke.

3 brza i efikasna trika da se preporodite

U tome može da vam pomgne aplikacija koja je dostupna za instaliranje na pametnim telefonima zove se psihofon i na njoj postoje razne šeme vezbi za samoosnaživanje, vežbe za tugu, anksioznost, stres, za nisko samopouzdanje. Mislim da bi vam bila korisna, naša iskrena preporuka.

Nadamo se da smo vam dali korisne informacije i uvide koji će vam obezbediti stabilne i dobre rezultate, koji će vam poboljšati kvalitet života i učiniti vas još zadovoljnijom osobom.

Autor: Milica Đorđević

 

 

 

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...