Ko je SANJA SPASIĆ?!

SANJA SPASIC  ~ Zagovornik ZDRAVE LEPOTE~

SANJA SPASIĆ te vodi putem PRAVILNE ZDRAVE ISHRANE i KVALITETNOG TRENINGA do potpunog zadovoljstva sobom kroz unutrašnju i spoljašnju lepotu! Kao neko ko je 14 godina aktivno u sportu, Sanja je naučila jednu jako bitnu stvar kroz dosadašnja iskustva kako kroz grupne treninge tako i kroz personalne programe 1 na 1 a to je “SASLUŠAJ ŠTA KLIJENT ŽELI, ALI MU DAJ ONO ŠTO MU JE POTREBNO”! Jer samo tako će on biti zadovoljan a ti kao njegov trener, ponosna na sebe!

Želite da poboljšate opšte zdravlje, da povratite i steknete kondiciju?!

Želite da smanjite kilažu i izgubite masne naslage?!

Želite da povećate mišićnu masu i izgradite zdrave i čvrste mišiće?!

Želite lepo oblikovanu i čvrstu guzu?!

Želite jednostavno zdravo zategnuto i vretenasto telo?!

SANJA SPASIĆ zauzima visokoetičan i individualan pristup svakom klijentu, gde svojim posebno prilagođenim programima uz korigovan sistem ishrane dolazi do odgovora na teškoće i probleme sa kojima se klijenti susreću.

Specifičan pristup i potpuna posvećenost svakom klijentu pozicioniraju SANJU SPASIĆ na sam vrh lestvice kako u Srbiji tako i u regionu gde je prepoznaju kao zagovornicu ZDRAVE LEPOTE koja poučena bogatim iskustvom na sebi svojstven način stiče ulogu pokretača kako mladih tako i starijih da se aktiviraju i počnu da žive zdravo!

~ Budi i ti NAJBOLJA VERZIJA SEBE!

SANJA SPASIĆ personalni fitnes trener i grupni fitnes instruktor