ROMANTIČNE JESENJE KOŠULJE- ZA SVAKU PRILIKU

Da li ima nešto da se kaže o ženstvenim košuljama, a što već nije do sada rečeno? Može jedino da se zaključi kako one nastavljaju da budu  i dalje broj jedan kada je reč o najnovijim jesenjim kombinacijama. Svoj put od modnog detalja pa do  ormara svake od nas, ali i svetskih modnih ikona, uspešno su prešle i ove sezone.

 

Najbolja stvar je da modele košulja, koji su bili aktuelni ovog proleća, opušteno možemo nositi i ove jeseni, a one će svakako imati svoje mesto i u slojevitim kombinacijama za najhladnije zimske dane – ispod haljina, tunika i zimskih kardigana.

 

 Ipak, lepo je podsetiti se najromantičnijih modela košulja– onih koje će svaki jesenji look učiniti nežnim i ulepšati svaku odevnu kombinaciju. Najbolje su one od laganih i lepršavih materijala, ukrašene su volanima ili šarmantnim tačkicama ili nekim drugim detaljima.
Jednostavno rečeno, romantične košulje viđamo kroz različite modele, a osim navedenih detalja koji ih krase, nota senzibilnosti naglašena je i sa čipkom, cvetnim uzorcima, eventualno nekim dekorativnim dugmićima, mašnama, detaljima na preklop i V-izrezima. Od vedrih do zagasitih boja, najlepše romantične košulje za jesen 2018. možete da nosite od jutra do večeri. Čitav dan.
Autor: Ivana Živanić