Ivana Strahinjić

Ivana Strahinjić, rođena 31.05 1993. u Kragujevcu, završila srednju Medicinsku školu , Pravni fakultet u Kragujevcu i Dif u Nišu za sportskog operativnog trenera plesa i sertifikovani fitnes instruktor. Odlično govori Engleski jezik.

Bavi se plesom 20 godina, takmičar mnogobrojnih prvenstva u plesu. Državna prvakinja u belly dance-u od 2012. pa do 2018. godine, osvojila je prvo mesto na međunarodnom takmičenju u Italiji 2016. godine u kategoriji belly dance-a, treće mesto na Balkanskom prvenstvu u kategoriji hip hop solo 2016. godine, prvo mesto u kategoriji street show Međunarodno prvenstvo u Srbiji . Sudija internacionalnog prvenstva u Srbiji. Polufinalista emisije „Ja imam Talenat“ sezona 2017. Trener i koreograf u plesnoj školi La Luna i Movimiento Kipar. Pripremala takmičare i rekreativce za plesna prvenstva, držala personalne i grupne treninge u teretani.  Sprema parove za prvi svadbeni ples.

Sarađivala je sa glumcima iz kragujevačkog pozorišta Joakim Vujić gde je otkrila svoje glumačke i pevačke sposobnosti.  Završila kurs za manekene i fotomodele sa ocenom devet, radila reklame za garderobu i revije. Takmičila se na Izboru za Miss Pomoravlja od 2010. do 2017. godine, odnela titulu pobednice Miss Pomoravlja 2014. godine. Sada je član žirija na takmičenjima za izbor najlepše devojke, a nekad i sprema buduće missice za takmičenje. Nastupa kao specijalni gost iznenađenja kada se organizuje punoletstvo, svadba ili  rođendani. Radila je na televiziji kanal 9 u Kragujevcu kao  voditelj .

Veoma ambiciozna, uporna, istrajna, tvrdoglava, pozitivna, komunikativna, ne voli nadmenost, arogantnost, nepravdu.

Životni moto ,,Radi ono što voliš i nećeš imati nijedan radni dan u svom životu“.