Humanitarna akcija! Dodela božićnih paketića deci sa Kosova i Metohije!

Članovi novoosnovane nevladine organizacije ,,Srpska nit”, nastupajuću Novu godinu obeležiće zajedničkom humanitarnom akcijom sa predstavnicima POZ ,,Sveti Stefan Piperski” koja je namenjena mališanima na Kosovu i Metohiji. Među krucijalnim tačkama u njihovom programu se nalaze isključivo solidarnost i humanost.

Dosadašnje akcije koje su sprovedene do sada u okviru ove organizacije su ostvarivane punim kapacitetom u okvirima mogućnosti datog trenutka. Svesni težine koju nose deca sa prostora Kosova i Metohije živeći tamo, članovi organizacije osmislili su akciju kojom će zajednički nastojati da kroz mali znak pažnje, ulepšaju njihovu svakodnevnicu. Zato pozivaju sve humane ljude, toplog i velikog srca, da ne zaborave ove male-velike ljude i njihove životne priče.

Veliki praznik kao što je Božić trebalo bi upravo da nas podseti na priču o tome, šta sve jedan čovek, može da učini za čovečanstvo. Tokom svih praznika nije poenta imati, nego umeti podeliti, darivati, uveseliti druge… Tako se rađa dobrota u čoveku. Uprkos svim iskušenjima, ne smemo zaboraviti iskre humanosti, koje poseduje svaki čovek. Kosovo je naš Jerusalim, a sva deca u njemu čine ga tako svetlim, odvažnim i veličanstvenim.

Namenjene uplate za sprovođenje ove akcije možete obaviti na sledeći žiro-račun:
510-2101989215238-39, ili devizni: МЕ25510210198921523839-EUR 40768120-ЕUR

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Bezgrešni ne bacaju kamen

Bezgrešni ne bacaju kamen. Kako smo u nedelji pred...

Jezik trnja – priče za ljubitelje fantastike

Jezik trnja - priče za ljubitelje fantastike. „Znaš, neki...

Preukusna Moskva šnit torta

Preukusna Moskva šnit torta. Sve što vam je potrebno...

Koje su to karakteristike uspešnih žena?

Koje su to karakteristike uspešnih žena? Žene polako, ali...