„TUGA KAO POKRETAČ“ – KEANU REEVES (KIANU RIVS)

Kao dete od tri godine, Kianu, prolazi kroz razvod svojih roditelja koji mu je teško pao. Ostao je da živi sa majkom iako je bio veoma vezan za oca. Neko vreme su bili u kontaktu, a onda odjednom otac sa njim prekida svaku komunikaciju. To ni dan danas nije preboleo.

U školi je imao problema zbog disleksije (problemi sa čitanjem), ali ih je brzo prevazišao uz konstantan rad i upornost.

Postaje poznat glumac u Holivudu, ali tu ne prestaju teška vremena za njega. Upoznaje devojku u koju se zaljubljuje i sa kojom se ženi. Bili su srećni u iščekivanju bebe, u pitanju je bila devojčica. Međutim, u osmom mesecu trudnoće oni gube bebu. Polako su se udaljavali nakon toga i na kraju razveli. Samo godinu dana nakon tragičnog događaja ona gine u saobraćajnoj nesreći. Kianu je izgubio i najboljeg prijatelja koji je završio u kandžama droge. Dok mu je na poslovom planu sve išlo kako treba sa druge strane njegov privatan život se raspadao.

Uvek rado pomaže svima. Tako je od svog dela (koji je iznosio 114 miliona) poklonio 80 miliona šminkerima i majstorima za specijalne efekte koji su radili na filmu „Matrix“. Pristajao je i na manje honorare od onih koji su mu ponuđeni u filmovima kako bi se dovele velike zvezde, kao što je recimo Al Paćino u filmu „Đavolji advokat“.

Kianu je uvek sa osobljem koje radi na filmu imao prijateljski odnos i znao je sve o njihovim problemima. Mnogima je i pomagao.

Ako pogledate njegov život nije ni izbliza tako sjajan i bajan kao što je njegova karijera. Ali upravo je ta tuga bila njegov pokretač i motivacija u teškim vremenima.

Autor: Lidija Gajić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom. Kako...

Zašto je važno istezanje nakon treninga – 5 saveta

Zašto je važno istezanje nakon treninga  - 5 saveta....

Prolećni detox uma i tela

Prolećni detox uma i tela. Proleće je pravo vreme...

Moram je teško svarljiva reč

Moram je teško svarljiva reč. U prolazu videh natpis:...